Forum : Lws & Hebergeur-discount

Hébergement web, nom de domaine et serveur dédié.

Adidas NMD R1 Goedkoop

Tous sujets relatifs a Hebergeur Discount & lws - hébergement.
Actualités, nouveautés, vos suggestions...
Munoz237
Débutant
Débutant
Messages : 4

mer. déc. 15, 2021 9:36 am  

Adidas NMD R1 Goedkoop

Uitgebracht in beperkte hoeveelheden die onmiddellijk verdwenen, is de "OG" Adidas NMD R1 Heren die eind december vorig jaar werd uitgebracht, de meest begeerde versie van het gestroomlijnde nieuwe adidas-silhouet tot nu toe geworden. Als je een paar van de zwarte, witte, rode en blauwe colorway niet hebt kunnen bemachtigen, komt je volgende beste optie binnenkort. De originele look wordt gerepliceerd op deze aankomende versie, met dezelfde rode en blauwe tussenzoolinzetstukken, maar met een geheel wit bovenwerk dat het tonale zwart van de oorspronkelijke NMD-release vervangt.

De adidas Madoru, een eenvoudig, lichtgewicht en goedkoop hardloopschoenmodel, krijgt dit voorjaar een update voor zijn tweede editie. De Madoru 2 wordt echter een beetje opmerkelijker dan de eerste editie, dankzij de schijnbare inspiratie van de Adidas NMD R1 Dames die nu een rage is. Kijk naar de kleurblokkering van de tussenzool en je kunt zien waar we het over hebben.

De Adidas NMD R1 Verkoop blijft meer aandacht trekken nu de Consortium Tour heeft gesuggereerd op aanstaande samenwerkingen met geselecteerde winkels over de hele wereld. Morgen zal de derde officiële release van de sneaker, bekend als de Adidas NMD R1 Goedkoop, geselecteerde adidas Originals-retailers bereiken; het heeft een zeer "Oreo" -achtige mix van zwart en wit op de Primeknit-schaal, maar in tegenstelling tot het eerste debuutpaar en de Consortium-versie, hebben deze geen getapete adidas-strepen op het bovenwerk.

  •   Information
  • Qui est en ligne ?

    Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 2 invités